WijnPROEVERIJ

Een wijnproeverij van Happy Vino is een mooie en vooral heerlijke beleving

Wijnproeverijen in Amersfoort of op locatie

Een wijnproeverij van Happy Vino is een mooie en vooral heerlijke beleving. Met een proeverij kun je bijvoorbeeld je eigen smaakvoorkeur ontdekken. De een houdt van frisse fruitige wijn, de ander van volle krachtige wijnen met veel “hout”.  Of je proeft verschillen tussen landen en/of gebieden. Een wijnproeverij is ook erg leuk voor een bedrijfsborrel of tijdens een event.

Wijnproeverij op de zaak of tijdens een event

Wij verzorgen proeverijen op locatie. Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsborrel op de zaak, of een proeverij tijdens een event of een beurs. Om je medewerkers of klanten te verrassen. We stellen de proeverij uiteraard op maat samen op basis van je wensen.

Wijnproeverij thuis

Bij een proeverij bij je thuis komt een van onze wijn specialisten langs. Hoe leuk is het om met vrienden of familie heerlijke wijnen te proeven! Met 10 verschillende wijnen (op thema mogelijk) verzorgen wij je proeverij voor minimaal 6-8 personen. Een proeverij duurt ongeveer 2 uur.

Een proeverij thuis is al mogelijk vanaf 24,95 pp.

Thema proeverij

We bieden verschillende thema proeverijen. Bijvoorbeeld proef de wereld, proef Italië, chardonnay proeverij, bubbels proeverij en meer.. Of laat je verrassen door een proeverij van onbekende wijnen en druivenrassen. Totaal iets anders. Dit gaat uiteraard altijd in overleg.

 

Wijnproeverij op maat

Uiteraard is een proeverij op maat mogelijk. We houden dan rekening met je wensen en de samenstelling van de groep. Als je vooral witte wijn wil ontdekken, stellen we een proeverij van witte wijnen samen. Of als je bijvoorbeeld Italie wil ontdekken, proeven we alleen Italiaanse wijnen. Zo heb je altijd een proeverij die bij je past.

Interesse in een wijnproeverij?

Vraag vrijblijvend informatie aan. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht. Mailen kan ook: info@happyvino.nl

11 + 7 =

Wat klanten over onze wijnproeverij zeggen

Erg blij met het resultaat en het enthousiasme van Fred en z’n team
Richard

Het was een super leuke activatie om mensen bij de stand te krijgen, groot succes
Claudia

Superleuke en lekkere proeverij “wereld rond”. Dank voor deze heerlijke ervaring!
Mirjam

Wijn leren proeven

Tijdens een wijnproeverij leert onze wijnspecialist je proeven, Er is gelegenheid om verschillende wijnen te proeven en te beoordelen. Je krijgt uitleg over het proeven, waar je op kunt letten. De basis van de proeftechnieken, wat proef ik nu eigenlijk. En wat vind ik dan lekker, of juist niet. Van elke wijn proef je een proefglaasje. Uiteraard met uitleg over de wijnen, de eigenschappen en hoe je de juiste wijn bij je smaak kunt kiezen.

Wil je je verder verdiepen in het proeven en meer kennis opdoen, wellicht is dan een wijncursus wat voor jou: SDEN wijncursussen

 

leren wijnproeven
Fred - Eigenaar

Onze wijnspecialisten

Onze wijnspecialisten zijn allemaal gek van wijn. Enthousiast en bevlogen. Met passie voor wijn. Natuurlijk hebben ze ook veel proefervaring en hebben ze de nodige wijnopleidingen zoals SDEN 1, 2 en 3 of de Vinologen opleiding gevolgd. We vertellen je graag veel meer over het prachtige product wijn. In Jip en Janneke taal.