wijnleverancier

Wijnen met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Happy Vino, uw wijnleverancier!

Wij leveren de mooie wijnen uit ons assortiment ook aan zakelijke klanten. Dat doen we met veel passie en plezier. Zowel onze eigen import wijnen als de andere wijnen uit ons assortiment kun je bestellen. Altijd wijnen met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

We leveren aan diverse bedrijven, zoals restaurants, wijnbar en cateraars tot aan bedrijven voor bijvoorbeeld relatiegeschenken / pakketten en winkels. Maar we leveren bijvoorbeeld ook prachtige wijnen voor een bedrijfsborrel

Onze voordelen voor zakelijke klanten

 

Eenvoudig bestellen

Bestellen kan eenvoudig via mail of telefoon, of via onze webshop. We leveren snel (en indien gewenst op afspraak).

Per fles bestellen

Al onze wijnen zijn per fles te bestellen, we hanteren geen minimale afname. Net zo makkelijk! 

 

Wijn advies

Onze wijnspecialist geeft je graag advies over de juiste wijnen. Voor elke gelegenheid. 

 

Wijnbar of restaurant

We leveren exclusieve wijnen van kleine wijnboeren en wijnhuizen die vaak nog bij geen enkele andere wijnbar of restaurant worden geschonken. Desgewenst zoeken en importeren we wijnen speciaal voor je restaurant of wijnbar. 

Onze kracht is flexibiliteit! Of je nu één wijn uit ons assortiment wilt bestellen of je hele wijnkaart door ons wil laten leveren, wij staan voor je klaar. 

Voor het samenstellen van een complete wijnkaart en de perfecte wijn spijs combinatie, maken wij graag een afspraak met onze wijnspecialist, om samen de verschillende wijnen te proeven. We kunnen de wijnkaart volledig voor je beheren en updaten per seizoen.

Desgewenst kunnen we de medewerkers opleiden. 

Voorwaarden zakelijke klant

Wij stellen geen bijzondere voorwaarden aan zakelijke klanten. Het enige wat we vragen van onze zakelijke klanten is een geldige inschrijving bij de Kamer van Koophandel, BTW nummer en bedrijfsgegevens. Geen minimale afname. Geen verplichtingen. 

Interesse in onze wijnen of samenwerking?

We horen graag waar we je mee kunnen helpen. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht. 

Hoeveel is 7+4?