Wijncursus SDEN

Praktijkgerichte workshops en cursussen! 

Wijncursus SDEN in Amersfoort: wijncursussen op alle niveau’s. Voor wijnliefhebbers en professionals!

Ben je wijnliefhebber of een wijnprofessional? En wil je meer leren over wijn of je kennis nog verder verdiepen? Dan zijn onze wijncursussen een mooie optie voor jou! Van wijnproeven tot de gevorderden cursus op niveau SDEN 3. We bieden voor iedereen een cursus op het juiste niveau. Op een mooie locatie in Amersfoort centrum. En altijd met onze passie voor wijn! 

Wijnvignet SDEN 1: Basiscursus voor de wijnliefhebber

Ben je een wijnliefhebber en wil je meer leren over wijn, maar geen uitgebreide cursus volgen? Dan is deze korte wijncursus geschikt voor jou!

14 maart start onze cursus SDEN 1 in Amersfoort (inschrijven niet meer mogelijk).

Binnenkort volgen nieuwe data

2 avonden, 20 wijnen proeven

Prijs:  € 99 per persoon

Wijnoorkonde SDEN 2: De wijncursus voor wijnliefhebbers en professionals

Ben je een wijnliefhebber of een wijn professional en wil je meer leren over de belangrijkste wijngebieden, wijnproeven en wijn spijs?

27 maart start onze cursus SDEN 2 in Amersfoort. 

Inschrijven nog mogelijk, er zijn nog plaatsen.

 

5 avonden, 50 wijnen proeven, niveau

Prijs: € 295 per persoon

Wijnbrevet SDEN 3: de gevorderden wijncursus voor wijnliefhebbers en professionals

Ben je een gevorderde wijnliefhebber of een professional die werkt met wijn? En wil je flink de diepte in met je kennis over wijn? Dan is deze uitgebreide cursus wat voor jou!

2 maart start onze cursus SDEN 3 Wijnbrevet in Amersfoort

(gestart, inschrijven niet meer mogelijk) Nieuwe data volgen.

8 avonden, 80 wijnen proeven 

Prijs:  € 475 per persoon

Workshop wijnproeven als een pro

In de workshop wijnproeven leer je hoe je wijn proeft en beoordeelt. Je ontdekt daardoor je eigen smaakvoorkeuren, waardoor je ook beter de juiste wijn leert kiezen.

De workshop is geschikt voor iedereen die van een lekker wijntje houdt en meer wil weten over wijn. Door wijnen te herkennen en de juiste wijnen te herkennen, geniet je nog meer van wijn.

1 avond, 10 wijnen proeven

Prijs: € 49 per persoon (binnenkort volgen nieuwe data)

Optioneel: SDEN examen

In een gezellige en ontspannen sfeer leer je tijdens onze cursussen veel over wijn. Na elke cursus kun je, indien je dat wilt, het landelijk erkende SDEN examen doen. Je hoeft natuurlijk geen examen  te doen. 

Het officiële diploma SDEN 3 Wijnexamen geeft toegang tot de opleiding Vinoloog van de Wijnacademie SDEN 4.

Wat cursisten over onze wijncursus zeggen

De cursus was vooral inter actief en praktijk gericht. Veel proeven om goede proefnotities te kunnen maken. De theorie werd overzichtelijk gepresenteerd dmv een PowerPoint presentatie. Fred heeft veel ervaring als docent en dat kun je merken.

Shirley

SDEN 3 cursist in 2022

Fred neemt je gedurende de cursus mee op reis. Je leert niet alleen veel over de "oude wereld", maar ook over de "nieuwe wereld". Hij kan erg boeiend en vol passie vertellen over wijn, de gebieden en meer. Ik heb goed leren proeven. De sfeer en de lessen zijn erg prettig!

Angelique

SDEN 3 cursist in 2022

De SDEN 3 cursus was een goeie mix tussen theorie en praktijk. Nadruk lag op veel proeven, daar leer je toch het meeste van. We werden elke keer weer uitgedaagd om ons te verdiepen in wat je echt moet weten. Deze cursus bij Happy Vino is absoluut aan te raden!

John

SDEN 3 cursist in 2022

Wijn leren proeven:

workshop wijnproeven

In de workshop wijnproeven leer je hoe je wijn proeft en beoordeelt. Je ontdekt daardoor je eigen smaakvoorkeuren, waardoor je ook beter de juiste wijn leert kiezen.

De workshop is geschikt voor iedereen die van een lekker wijntje houdt en meer wil weten over wijn. Door wijnen te herkennen en de juiste wijnen te herkennen, geniet je nog meer van wijn.

leren wijnproeven

Op de hoogte blijven over de wijncursussen?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe cursussen, schrijf je dan in! Je ontvangt dan direct bericht als de startdata bekend zijn en je weer kunt inschrijven! Mailen kan ook: info@happyvino.nl

13 + 2 =